28.10.10

La Campanya “Candidatura per la Sobirania Valenciana a les Corts Valencianes-2011″ que impulsen Estat Valencià i associats valencians a Reagrupament del País Valencià, pren vol en la xarxa i en els mitjans de comunicació

Dos setmanes després d’haver-la posat en marxa a través d’un grup de Facebook, la campanya a favor d’una “Candidatura Sobiranista Valenciana a les Corts Valencianes-2011“, que impulsen Estat Valencià i associats valencians a Reagrupament del País Valencià, pren vol en la xarxa i en els mitjans de comunicació. A dia de hui, la campanya ha recaptat a través de les xarxes socials 382 suports, dels quals prop d’un centenar ja s’han posat en contacte directe, mitjançant correu electrònic, amb les organitzacions convocants. En la pàgina Facebook a favor de la candidatura, Estat Valencià va fer la seua proposta de base de Programa, amb la idea central de concretar el full de ruta per a la “declaració unilateral de la Sobirania i la República Valenciana”, afavorint la consecució d’una majoria “sobiranista a les Corts Valencianes”. La campanya ha pres el compromís d’organitzar una assemblea amb tots els ciutadans i ciutadanes interessats en el mes de gener, que “hauria de ser el punt de partida formal tant de la presentació com dels treballs electorals”. Estat Valencià ha fet públic també que en les pròximes setmanes formalitzarà contactes amb RV-PVE i ENV per tal que la iniciativa siga la suma de tot el sobiranisme valencià: “Estat Valencià ja es va presentar junt a ENV i RV-PVE a les últimes eleccions al parlament espanyol, a través de la coalició Per la República Valenciana, i ho vam intentar de nou en les últimes europees, on la pressió del clavegueram de l’estat espanyol ens ho va impedir; ara volem anar més lluny, però ho volem fer de nou junt aquells que hem recorregut el camí fins a hui, i en volem sumar molta altra gent. En les pròximes setmanes Estat Valencià convocarà els seus socis electorals, per donar-los informació dels treballs realitzats i avançar junts. En 2011 el sobiranisme valencià ha de tindre veu i s’ha de sentir clara”.
Finalment, la campanya a favor de la candidatura ha tingut ressó en els mitjans de comunicació digitals, com a mostra l’aparició de la notícia en Valencianisme.com i en Mondivers.cat.