5.5.10

Estat Valencià se suma a les mobilitzacions contra la Crisi i l'Atur del 10 al 16 de Maig, junts amb CGT-PV

El Secretariat Nacional d'Estat Valencià ha acordat hui sumar-se a les mobilitzacions contra la Crisi i l'Atur, programades en l'àmbit estatal del 10 al 16 de maig, i per tant convocar a la Marxa sobre Madrid que es farà diumenge dia 16, coincident amb la Cimera de caps d'estats de la Unió Europea-Amèrica Llatina. La nostra participació serà plegats amb la resta dels companys i companyes de CGT-PV.
Donem suport, per tant, a la Marxa en Bicicleta que organitza CGT-PV, i que junt amb els autobusos organitzats des del sindicat, serviran per marxar sobre Madrid. Vos recordem que per a concretar la partipació heu de posar-vos en contacte amb CGT-PV (Avda. Cid, 154, 46014 València, Telèfon 96 383 44 40, email: cgtpv@rojoynegro.info)
Al mateix temps, la nostra organització dóna suport a les mobilitzacions programades al País Valencià, organitzades per CGT-PV i diferents col·lectius socials.
Concretament, d'una banda, la Marxa "Ruta contra la Precarietat" convocada per al dilluns 10 de maig, que recorrera diferents punts de la capital, assenyalant entitats i institucions responsables de la crisi social i econòmica (multinacionals, bancs, patronal, estat, ETTs, sindicalisme col·laboracionista...). La cita és a les 19:00 h., des de la Plaça de Bous de València, al carrer de Xàtiva.
De l'altra, la Marxa contra la Crisi i l'Atur que està convocada dimecres dia 12 des de Silla (la cita és a les 09:00 h., front l'Estació) fins al Parc Alcosa (on s'arribarà, aproximadament, sobre les 12:00 de migdia, amb la recepció organitzada per la Koordinadora de Kol·lectius del Park), que recorrerà Silla, Beniparrell, Albal, Catarroja, Massanassa i Parc Alcosa-Alfafar.
El Secretariat Nacional d'Estat Valencià, així mateix vol fer pública la nostra identificació total amb la visió sindical de CGT-PV i els col·lectius socials, i especialment amb la crida a organitzar-se, fer confluir les diferents mobilitzacions i processos reivindicatius, des de l'escrupulós respecte a l'autonomia de cada col·lectiu social, cap a la convocatòria d'una potent Vaga General.
Ara és el moment d'assenyalar els culpables de la crisi que patim els treballadors i treballadores, i el moment de dir ben clar: que la crisi la paguen els rics i els bancs!