1.5.10

Estat Valencià hui Primer de Maig amb el sindicalisme de lluita de la CGT-PV



Estat Valencià, junt a membres de RVpve, Reagrupament Independentista del País Valencià, i ENV, han estat hui en la manifestació del Primer de Maig junt a la CGT-PV, clamant: "Al carrer, què ja és hora" i cridant a preparar una Vaga General en els pròxims mesos per aconseguir que la crisi que patim els treballadors i treballadores valencianes la paguen els qui l'han provocada, els rics i els bancs.

El Secretariat Nacional d'Estat Valencià ha acordat adherir-se a la Marxa contra l'Atur i la Pobresa que se celebrà sobre Madrid el pròxim 16 de maig i que estarà precedida per diferents accions i mobilitzacions arreu del País Valencià, la nostra adhesió ho és al costat de CGT-PV i dels diferents col·lectius socials amb els qui treballem colze amb colze.

En els pròxims dies, el SN d'Estat Valencià donarà complida informació de les diferents accions i mobilitzacions preparades des del 10 al 16 de maig. Ja avancem que hi haurà una Marxa des de Silla fins al Parc Alcosa (Alfafar) i una altra marxa per la capital del país.