31.5.10

Estat Valencia manifesta la seua solidaritat amb els activistes solidaris de la Flota de la Llibertat, atacada la passada matinada per Israel

Estat Valencià manifesta la seua solidaritat amb els activistes de la Flota de la Llibertat i les famílies dels activistes solidaris, que han sigut atacats esta passada matinada per les tropes de l'Estat d'Israel, amb desenes de morts i ferits, fruit d'una acció miserable i canalla, fora de tota la legalitat internacional. Advertim que esta acció suposa un salt qüalitatiu en l'ofensiva que du a terme l'Estat israelià contra la nació palestina i contra els drets humans. Amb este comunicat d'urgència i d'indignació, convoquem a la concentració que es realitzarà a València a les 19:00 hores, en solidaritat amb els activistes de la Flota de la Llibertat.

Comunicat Secretariat Nacional:

L'atac de l'exèrcit israelià sobre la Flota de la Llibertat, formada per activistes solidaris amb l'il·legal setge sobre Gaza, que condemna a més d'un milió i mig de palestins a una situació miserable, és el darrer acte d'este estat d'incompliment de les resolucions de la comunitat mondial i del dret internacional. D'especial gravetat perquè l'acció armada israeliana sobre una flota pacífica i solidària es produix en aigües internacional i sense manament internacional ni legitimació alguna, és a dir estem davant d'una vertadera acció de terrorisme d'estat: o bé ha sigut un acte de pirateria en el pitjor sentit de la paraula o bé una acció de guerra oberta.
Per tot això, Estat Valencià considera que la resposta internacional a l'agressió israeliana deu produir-se de manera inmediata, començant per la ruptura de totes les relacions diplomàtiques, econòmiques i polítiques amb l'Estat d'Israel.