30.9.11

9 d'Octubre, Dia Nacional Valencià, i Darrer Diumenge d'Octubre: Per la Sobirania Valenciana!

Estat Valencià participarà, juntament amb tots els companys i companyes de Compromís, el pròxim 9  d'Octubre, Diada Nacional valenciana, a les 12 de migdia, des de la plaça de l'Ajuntament de Valencià, en la Baixada i Trasllat de la Reial Senyera, i amb el lema PER LA SOBIRANIA VALENCIANA, retent homenatges a Jaume I i Francesc de Vinatea.

Per la vesprada de diumenge 9 d'octubre, la nostra organització se sumarà a la manifestació convocada per la Comissió 9 d'Octubre, amb el lema unitari SOM UN PAÍS, TENIM DRET A DECIDIR, i participarem també junts amb els companys i companyes de Compromís, també amb el lema PER LA SOBIRANIA VALENCIANA.

Estat Valencià, en el Darrer Diumenge d'Octubre, participarà en la Marxa per la Sobirania Valenciana, que eixirà com és tradicional a les 9 del matí del diumenge 30 d'Octubre des de les Torres dels Serrans i arribarà fins al Monestir del Puig passat el migdia. Una vegada en el Puig, la gent d'Estat Valencià se sumarà a l'Aplec valencianista a les portes del Monestir, junt a la resta dels companys i companyes de Compromís, i dinarem junts amb la gent de l'ACR Utopia XXI que, des de bon matí, haurà muntat la seua haima en l'Aplec.

Cridem a tots els companys i companyes a celebrar estes dates amb esperit reivindicatiu i per la SOBIRANIA VALENCIANA, portant en tots els actes les Senyeres de la Republica Valenciana!

Vixca València Lliure.