24.2.11

Es presenta la candidatura municipal Compromís-Ciutadans pel Alfafar i el Parc, designant Joan Sorribes com a candidat a l'alcaldia


EL BLOC, CIUTADANS PER ALFAFAR I EL PARC, INICIATIVA DEL POBLE VALENCIÀ, ESQUERRA ECOLOGISTA-ELS VERDS I ESTAT VALENCIÀ PRESENTARAN CANDIDATURA MUNICIPAL A ALFAFAR AMB EL NOM COALICIÓ COMPROMÍS-CIUTADANS PER ALFAFAR I EL PARC

JOAN SORRIBES SERÀ EL CAP DE LLISTA DE LA COALICIÓ MUNICIPAL

El Bloc Nacionalista Valencià, el grup Ciutadans per Alfafar i El Parc, Iniciativa del Poble Valencià, Esquerra Ecologista-Els Verds i Estat Valencià fan pública la presentació de la seua candidatura a les eleccions municipals a celebrar el pròxim 22 de maig, amb el nom COALICIÓ COMPROMÍS-CIUTADANS PER ALFAFAR I EL PARC. 

Joan Sorribes encapçalarà la candidatura, com a candidat a l’alcaldia, que serà presentada públicament en el Parc dimecres 23 de març i en Alfafar el dijous 24 de març. En els primers llocs de la llista, hi formen part també Gabriela Pereira i Carme Equiza. La candidatura està conformada fonamentalment per ciutadans lligats als moviments socials i ciutadans del Parc i d’Alfafar, una llista que integra els valencians de naixença i els nous valencians provinents de la inmigració, units per aspiracions comunes i la voluntat d’un futur compartit.

La candidatura municipal COALICIÓ COMPROMÍS-CIUTADANS PER ALFAFAR I EL PARC, presentarà en els pròxims dies el seu Programa Electoral. Segons els seus promotors “Concebem el nostre programa com un vertader contracte amb tots els ciutadans i ciutadanes d’Alfafar i el Parc, als quals no només els demanem la seua confiança sinò sobretot la seua participació activa per construir tots junts un futur míllor, més nostre i més lliure”.

La candidatura bàsicament està conformada per activistes socials del Parc i d’Alfafar i ha obert ja una pàgina en les xarxes socials (http://www.facebook.com/pages/Compromis-Ciutadans-Per-Alfafar-I-El-Parc/184882824883663), amb l’objectiu de promoure la participació de tots els interessats. 

“Ens proposem no sols promoure una candidatura municipal, sinò sobretot iniciar un treball polític institucional vinculat a la consolidació dels moviments socials i comunitaris del nostre municipi, a retornar a la ciutadania la seua capacitat de participació i decisió política, que és la base de la democràcia, a promoure la transparència en els comptes, l’austeritat, el rigor i la defensa dels més desfavorits i de la majoria de la població en la vida pública municipal”, expliquen els portanveus de la candidatura.

Explicant la diferència entre la seua proposta i les dels grups municipals que hui són presents a l’Ajuntament d’Alfafar, afegeixen “Sabem per experiència que tot això que nosaltres proposem amb el PSOE no és possible, i també sabem que amb el PP no ho seria. Per tant, la nostra responsabilitat és posar-nos a treballar junt a tots els ciutadans i ciutadanes d’Alfafar i el Parc per construir una alternativa basada en un COMPROMÍS”.


PRIMER CARTELL DE CAMPANYA