18.12.10

Estat Valencià se suma a les mobilitzacions socials contra les polítiques espanyoles en contra dels treballadors i treballadores


Estat Valencià s'adherix a les mobilitzacions de hui i el pròxim 21 de desembre, convocades pel sindicalisme de lluita i els moviments socials en contra de les polítiques espanyoles agressives als interessos dels pobles treballadors sotmesos a l'Estat espanyol, en favor dels drets socials, i en recolzament de les reivindicacions del moviments socials i comunitaris valencians.

Cridem a participar hui 18 de desembre de 2010, junt a CGT-PV i la Plataforma pels Drets Socials, en les manifestacions que es faran a les 18:00 hores des de la plaça de sant Agustí de València, contra la Reforma Laboral i la Reforma del Sistema de Pensions, entre altres raons.

Igualment, cridem a participar en la manifestació convocada per la Plataforma pel Tancament del CIE de València i solidaritat amb els inmigrants, en la plaça del Doctor Granero, de Russafa, a les 17:00 hores.

D'altra banda, la gent d'Estat Valencià donem suport i cridem a tota la ciutadania valenciana a participar en la Vaga de Consum que a iniciativa de CGT-PV, i amb el recolzament de més d'un centenar d'organitzacions i moviments socials i comunitaris, està convocada el pròxim dimarts dia 21 de desembre. El 21 de desembre rebutgem el capitalisme no comprant, no consumint.

Finalment, ens adherim a la I Marxa dels Esclaus convocada el mateix dia 21 de desembre per la Koordinadora de Kol·lectius del Park, al Parc-Alfafar, a la que s'ha adherit la pràctica totalitat de l'esquerra valenciana real social i política.

Cridem a tot el Poble Treballador Valencià a fer-les seues i participar activament en estes noves mobilitzacions i ens les que vindran en el pròxim futur, a avançar cap a la construcció d'una alternativa social, econòmica i política al sistema capitalista espanyol, a lluitar per la recuperacio de la Sobirania Valenciana i per la construcció d'una República Valenciana i el Socialisme.

Cridem a les organitzacions, grups i persones que conformen l'esquerra real valenciana, tant social com política, a superar els estadis de divisió i a remoure els cúdols que entrebanquen la imprescindible unitat i coordinació, per encetar un camí de cooperació i suport mutu.

En estos moments, com ahir, Estat Valencià considera que en l'agenda de l'esquerra social i política valenciana s'ha de posar ja mateix hora i data per a la convocatòria d'una vertadera Vaga General Política que pose fi a l'agressió del sistema contra la majoria social, contra els pobles treballadors sotmesos a l'Estat espanyol, i òbriga la porta a una ruptura democràtica i a la construcció d'alternatives.