10.10.09

Estat Valencià davant les diferents agressions de l'ultradreta a valencianistes amb motiu del 9 d'Octubre

Estat Valencià davant les diferentes agressions a valencianistes, membres del BLOC, Bloc Jove, PJV i Valencianisme.com, durant la Diada Nacional Valenciana, i l’impediment dels drets i llibertats democràtiques d’expressió i manifestació, per part de l’ultradreta i amb la connivència –o la complicitat- de l’Estat espanyol, manifesta:

- Les llibertats democràtiques, el dret d’expressió i de manifestació i altres, no poden ser arrassades per les xarxes organitzades de feixistes. Els carrers de València no pertanyen als escamots de l’ultradreta. No hi ha més valencianisme que el valencianisme democràtic: ells no són valencianistes, són feixistes i nacionalistes espanyols. Defensar les llibertats democràtiques és responsabilitat de tots els demòcrates valencians, quan s’atempta contra els drets democràtics i llibertats, impedint el seu lliure exercici, s’atempta contra tots i cadascuns dels ciutadans i ciutadanes del País Valencià.
- Res no esperem de les autoritats espanyoles que una vegada més han demostrat abastament la seua permissivitat cap al feixisme, la connnivència o la complicitat amb els agressors de l’ultradreta, que han pogut actuar amb tota impunitat de nou com una vertadera esqüadra del nacionalisme espanyol.
- Exigim dels càrrecs públics democràtes i, especialment, dels valencianistes, en totes les institucions, que duguen a terme mesures per garantir la desaparició dels aparells i entitats a través dels quals l’ultradreta organitza la seua criminal acció.
- Denunciem al mateix temps la vergonyosa versió sobre estos fets d’alguns mitjans de comunicació, amagant i/o relativitzant i/o tergiversant el caràcter i motivacions reals dels agressors.
- Cridem a la unitat de tots els demòcrates valencians davant de les agressions i del creixement de les xarxes feixistes a casa nostra, i especialment cridem a la unitat de tots els valencianistes davant estos fets, alhora que proposem una reflexió profunda que conduisca a mesures clares per fer front a les agressions des de posicions pacífiques i democràtiques, però alhora fermes i rotundes.
- Ens solidaritzem amb tots i totes els qui enguany han sigut víctimes de la violència feixista amb motiu de la nostra Diada Nacional. Què sàpiguen que no estan sols, que mai no estaran sols.

Vixca València Lliure! Valencians, Sobirania!