7.10.09

9 d'Octubre: Per la Sobirania Valenciana!

COMUNICAT DE PREMSA VALÈNCIA, 7 D’OCTUBRE DE 2009

Estat Valencià davant la data del 9 d’Octubre de 2009, Diada Nacional Valenciana, fa públic:

- Convoquem a fer un acte públic a la ciutat de Nules, junt amb d’altres sobiranistes, el pròxim dia 9 a les 13:00, en marxa cívica des de l’Estació de la vila fins a l’estàtua de Jaume I en la plaça Major, en reivindicació de la SOBIRANIA VALENCIANA.


- Saludem i recolzem la presència de sobiranistes valencians en la tradicional baixada i acompanyament de la Reial Senyera des de l’Ajuntament de València el pròxim dia 9 d´’Octubre.


- Malgrat estar d’acord amb les línies general del manifest fet públic per la Comissió 9 d’Octubre, convocant d’una manifestació en la vesprada del dia 9, i donar suport a les reivindicacions que s’hi contenen, ens sembla molt insuficient encara que en la nostra Diada Nacional no s’hi faça de la reivindicació de la Sobirania Valenciana l’element central de la convocatòria, raó per la qual lamentem no donar suport a la mateixa.


- No podem deixar de fer constar la nostra profunda preocupació pels intents de convertir el pròxim dia 9 en una jornada d’enfrontaments entre valencians, ateses les crides a la violència i a impedir el lliure exercici de la llibertat d’expressió i de manifestació que s’estan fent estos dies des d’organitzacions i xarxes feixistes. Responsabilitzarem de qualsevol incident que es puga produïr tant als seus instigadors com a l’Estat espanyol. Demanem a tots els valencians demòcrates que impedisquen tot acte de violència i d’agressió, i que mostren ferma unitat front l’espanyolisme feixista.

Vixca València Lliure! Valencians, Sobirania!