2.5.09

Campanya de criminalització de la coalició Repúbliques Sobiranes a Europa

El Secretariat Nacional d'Estat Valencià, denuncia la campanya de criminalització i assetjament que des d'instàncies governamentals espanyoles s'està fent per impedir la presentació de les candidatures de la coalició Repúbliques Sobiranes a Europa (RSE) a les pròximes eleccions europees, una coalició que conforma la nostra organització juntament amb els partits germans valencians ENV i RV-pve, els aragonesos TA i EA, i el català BEC.
La campanya pretén impedir que la coalició recapte els avals necessaris de 50 càrrecs públics electes imprescindibles per a formalitzar les candidatures, i no ha dubtat en usar els pitjors instruments de les clavegueres com la insídia i la calúmnia a través de filtracions com les aparegudes al diari conservador espanyol ABC de hui mateix en què se'ns acusa de possibles vinculacions amb l'esquerra abertzale.
Estat Valencià és conscient a més que està campanya no sols està dirigida als partits membres de la coalició Repúbliques Sobiranes a Europa, sinó a totes les candidatures de les esquerres sobiranistes i de les esquerres anticapitalistes d'arreu l'Estat espanyol, en un nou episodi del que no podem qüalificar d'altra manera que "guerra bruta" i que afecta a tots els demòcrates, a tota la ciutadania, afegint-se a les ja de per sí poderoses mordasses i restriccions que la legislació espanyola imposa.
Per tant, a l'hora que ens solidaritzem amb tots els demés afectats per esta nova insídia repressora, demanem a tots els demòcrates la seua solidaritat i que es mantinguen alerta per impedir la criminalització i la repressió. Garantir la presentació de totes les candidatures anunciades als pròxims comicis al Parlament Europeu és una obligació democràtica.

Estat Valencià anuncia públicament que exigirà responsabilitats per les informacions tergiversadores i calumnioses que tenen origen en el govern del PSOE, lacai d'interessos indignes.

No ens van a silenciar!

Vixca València Lliure!
Viva Aragón Libre!
Visca Catalunya Lliure!

Vixca la Llibertat!