23.9.07

Estat Valencià es solidaritza amb Roura i la resta de manifestants antimonàrquics: els valencians ni tenim rei ni el volem

Estat Valencià, davant els últims fets repressius de l'Estat espanyol en posar davant dels tribunals, a l'Audiència Nacional espanyola, un ciutadà gironí, acusat d'haver cremat la fotografía del rei borbó Juan Carlos I com una acció de protesta contra la monarquia, així com de les continuades acusacions de "terrorisme" realitzades pels mitjans de comunicació espanyols i des de les instàncies governamentals espanyoles, manifesta:
Primer.- L'absoluta solidaritat d'Estat Valencià amb Roura i amb tots els ciutadans que expressen el seu rebuig a la monarquia i la seua adscripció republicana, el seu rebuig a la monarquia borbònica espanyola opressora dels diversos pobles conquistats i annexionats per la força de les armes, el seu rebuig, per tant, a la Constitució espanyola del 78 que perpetua legalment el que va ser pres per les armes i que només el fet que la dictadura franquista ho deixara "ben lligat" i algunes forces democràtiques feren en el seu dia claudicació dels drets democràtics, ha permés que es mantinga fins el dia de hui.
Segon.- El nostre absolut rebuig a la persecució i pressió política que desenvolupa el govern del PSOE i que porten a terme les diferents instàncies governamentals i estatals. El nostre absolut rebuig a la campanya de persecució mediàtica dels mitjans de comunicació del sistema, amb acusacions de "terrorisme" quan estem parlan de crema de fotografies o símbols.
Tercer.- Cridem a tots els demòcrates a demostrar amb accions clares i sense ocultacions, el rebuig a les accions repressives de l'Estat espanyol i a la monarquia imposada.
Quart.- Els valencians, no tenim rei. Ni el volem! A pocs dies del nostre Dia Nacional, el pròxim 9 d'octubre, cridem a demostrar el nostre sentiment antimonàrquic en la Diada, indefectiblement unit a la reivindicació de la nostra Sobirania Política com a poble.

Visca el País Valencià!
Visca la República Valenciana!
Fóra els Borbons!