11.9.07

11 de setembre: en solidaritat amb Catalunya i en homenatge als Maulets que moriren en la defensa de Barcelona i Catalunya el 1707

Estat Valencià vol davant de la commemoració de l'11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, mostrar la seua germanor i solidaritat amb la lluita per la Sobirania Política del Poble Català, amb la lluita per la independència catalana i l'assoliment d'un Estat Català... Estat Valencià mostra el seu suport a la lluita per l'alliberament de la Nació Catalana, que és la lluita per l'emancipació dels seus ciutadans... Ens sentim agermanats des del País Valencià, des de la Nació Valenciana, amb els catalans.

Estat Valencià vol retre també en este dia homenatge als més de 400 valencians que moriren en defensa de la Sobirania de Catalunya, enmarcats en els Batallons Sant Vicent Ferrer i Mare de Déu dels Desamparats, i que estan soterrats, junt als defensors catalans, al Fossar de les Moreres. Honor als herois, honors als patriotes, honors als combatents per la Llibertat.

Visca la Nació Catalana!
Visca la Nació Valenciana!
Valencians, Catalans..., Sobiranies!