9.4.13

Estat Valencià denuncia la campanya orquestrada pel PP contra la nostra organització, COMPROMÍS i el secretari nacional d'Estat Valencià, Joan S. Sorribes. Una campanya que té continuïtat amb les amenasses de mort dirigides a companys de la coalició i al nostre secretari nacional per part de l'extrema dreta

Estat Valencià denuncia la campanya orquestrada pel PP contra la nostra organització, COMPROMÍS i el secretari nacional d'Estat Valencià, Joan S. Sorribes. Una campanya que  ha tingut continuïtat amb les amenasses de mort dirigides a companys de la coalició i al nostre secretari nacional per part de l'extrema dreta. 

Les amenasses de mort rebudes al correu d'Estat Valencià i dirigides al nostre secretari nacional, per un grup d'extrema dreta, són la continuació de la campanya orquestrada pel PP local d'Alfafar i del País Valencià, ampliades fins i tot a l'àmbit estatal, a propòsit d'uns comentaris personals realitzats per Joan S. Sorribes que, en un to col·loquial i metafòric, advertia de gravíssima fractura social i la dramàtica situació que pateixen milions de ciutadans, i explicava que traure al PP del poder en les institucions és fonamental i inajornable. La campanya difamatòria impulsada pel PP va tindre tot el recolzament i ressó de la caverna mediàtica, des dels diaris ABC i La Razón, als seus mitjans digitals i els canals de televisió i també en Canal 9. 

De les amenasses de mort, les persones amenassades ja han interposat les corresponents denúncies  davant la policia espanyola.

No és la primera vegada que militants d'Estat Valencià pateixen amenasses i violència física per part d'elements de l'extrema dreta valenciana. Hui, com sempre, la gent d'Estat Valencià ens mantenim ferms davant l'ofensiva dels gossos dels sistema. Ni un pas endarrere front al feixisme!

Vixca València Lliure!