24.12.09

Estat Valencià demana avançar cap a una Vaga General front a la crisi social i econòmica i front als lacais del sistema

El Secretariat Nacional d’Estat Valencià davant les xifres de desocupació i de pobresa al País Valencià, que afecten molt significativament la joventut, i els sectors del Poble Treballador en situacions més precàries, en el context d’una crisi sistèmica de la qual tot fa preveure una nova davallada greu durant 2010, fa una crida a totes les organitzacions del valencianisme i de l’esquerra per impulsar un procés de Vaga General i d’auto-organització dels treballadors i treballadores, capaç d’impulsar una transformació econòmica i social profunda, posant en marxa un programa democràtic i popular en defensa dels més desfavorits.
Mig milió de valencians es troben sense faena i prop d’un milió i mig de valencians viuen baix el llindar de la pobresa, parlant de xifres censals, als quals cal afegir una important xifra de població que viu al nostre país en situació irregular. Els valencians no tenim les claus per impulsar ni transformacions ni polítiques pròpies que garantisquen el benestar i la dignitat dels nostres conciutadans. Este és el nostre repte, recuperar la Sobirania, dotar-nos d’un estat propi, d’una República Valenciana, que ens convertisca a tots i cadascun de nosaltres en “Ciutadans”, en els protagonistes i constructors del nostre propi futur i benestar.
Estat Valencià denuncia la trama de la partitocràcia, del sindicalisme oficial, de l’anomenat “bloc constitucionalista espanyol”, de l’alternància dinàstica, i convida a totes les persones, organitzacions i entitats de l’esquerra i del valencianisme a fer un pas endavant i reconvertir la tragèdia de la crisi que sofrim en una oportunitat guanyada: recuperem la Sobirania! Construïm un futur de Solidaritat i de Llibertat.
Vixca València Lliure! Valencians, Sobirania!