13.9.09

Estat Valencià a favor d'una convocatòria unitària i sobiranista del 9 d'Octubre i el Darre Diumenge

Estat Valencià demana la convocatòria unitària del valencianisme polític per a celebrar les dades del 9 d’octubre i del Darrer Diumenge d’Octubre enlairant la bandera de la Sobirania Valenciana.

El Secretariat Nacional d’Estat Valencià ha acordat demanar a totes les organitzacions del valencianisme polític, totes aquelles que defensen que “per damunt dels valencians, res” i que consideren el País Valencià com a subjecte de sobirania, que convoquen unitàriament els actes de celebració del 9 d’octubre, Diana Nacional Valenciana, i Darrer Diumenge d’Octubre. Així mateix la nostra organització demana que els actes estiguen convocats enlairant la bandera del sobiranisme valencià com a consigna i objectiu comú de tot el valencianisme polític.

Estat Valencià es reafirma en estes dates en els seus compromissos a favor de la instauració de la República Valenciana i en la declaració unilateral de la Sobirania Valenciana des del Parlament Valencià.

Estat Valencià demana que, al Cap i Casal, el sobiranisme valencià faça acte de presència democràtica i de vigor en la tradicional baixada de la Reial Senyera i el seu trasllat des de l’Ajuntament fins a la Generalitat Valenciana, mostrant en el carrer amb dignitat i pacíficament que la reivindicació de la Sobirania Valenciana és el camí i un compromís amb el futur del Poble Valencià.

Finalment, Estat Valencià demana també que la tradicional Marxa al Puig del Darrer Diumenge d’Octubre es convoque unitàriament i sota les mateixes reivindicacions esmentades.

Vixca València Lliure! Valencians, Sobirania!