29.9.09

Estat Valencià convoca als sobiranistes a fer un acte patriòtic el pròxim 9 d'octubre a la ciutat de Nules

Comunicat del Secretariat Nacional d'Estat Valencià

Després de la reunió d'ahir 28 de setembre de la plataforma republicana SOBIRANIA VALENCIANA, realitzada a la Societat Coral El Micalet, amb presència de RVpve, ENV, independents i Estat Valencià, confirmem que:

1.- Estat Valencià convocarà junt a ENV, RVpve i els sobiranistes independents, així com els sobiranistes valencians d'altres organitzacions a l'acte de testimoni al rei fundador Jaume I, acte de compromís amb la Sobirania Valenciana, en principi a la ciutat de Nules, a Castelló.

2.- Estat Valencià s'adherirà també a qualsevol altre acte que es realitze amb motiu de la Diada Nacional Valenciana enlairant la bandera de la Sobirania Valenciana.

3.- Estat Valencià demana a tots els sobiranistes valencians que amb motiu del Darrer Diumenge d'Octubre, enguany en la seua 50a edició, la tradicional Marxa al Puig tinga un contingut clarament sobiranista valencià i d'unitat valencianista, i demanem per a la mateixa un recolzament ferm.

4.- Estat Valencià es reafirma en la seua posició política favorable a la unitat valencianista per la sobirania, i demana a tots els valencianistes foragitar tots els entrebancs que dificulten este nou camí.

Vixca València Lliure!
Valencians, Sobirania!