5.2.11

Estat Valencià se suma a la Cadena Humana contra la reforma de les pensions del dissabte dia 12 de febrer a València i la crida per apagar les llums el dia 15 de febrer en protesta per la pujada dels preus

Estat Valencià se suma a la Cadena Humana contra la reforma de les pensions del dissabte dia 12 de febrer a València, a les 18:30 h., iniciativa de la Plataforma pels Drets Socials, a la qual pertany la nostra organització, i la crida per apagar les llums el dia 15 de febrer en protesta contra la pujada dels preus, que es farà des de les 22:00 a les 22:30 hores.

Cridem a participar activament d'ambdues accions. Per això vos demanem que doneu la màxima difussió als mateixos.


Front la retallada dels Drets Socials i l'ofensiva capitalista contra el Poble Treballador Valencià, Estat Valencià torna a fer una crida a la unitat d'acció anticapitalista (en l'àmbit sindical, social i polític), a la mobilització i la contestació popular i a posar dempeus un ampli moviment que pose en el centre de la crítica i el rebuig el Capitalisme, Espanya i la Monarquia.

Front a la traïció dels sindicats majoritaris (CC.OO. i UGT), signant miserablement un nou Pacte Social, amb la patronal (CEOE) i el Govern espanyol, que retalla greument els drets dels treballadors i treballadores, Estat Valencià fa una crida als afiliats i afiliades a estos sindicats a denunciar-los, desafiliar-se i sumar-se al sindicalisme combatiu. 

La reforma laboral, la reforma del sistema de pensions, el retall als drets socials, la precarització de les condicions de treball, la condemna a la desocupació i a la miserització, són la forma concreta en què el capitalisme fa pagar als Pobles Treballadors sotmesos a l'Estat espanyol el preu d'una crisi social i econòmica, que ni hem provocat ni ha acabat encara. El PSOE i el PP són els màxims responsables polítics d'esta ofensiva, com representants del sistema dinàstic que conforma la monarquia borbònica espanyola, i Espanya no és més que la forma concreta que adopta el capitalisme. 

Fem-los fora! Tallem les cadenes! Deslliurem-nos!