26.3.10

Esquerra Nacionalista Valenciana, República Valenciana-pve i Estat Valencià convoquen el 25 d'Abril per la Sobirania Valenciana


Ahir es va realitzar la reunió de partits, a la que estaven convocades totes les organitzacions polítiques valencianes, per tal de convocar el pròxim diumenge 25 d'Abril una manifestació per la Sobirania Valenciana. A la dita reunió només hi van assistir Esquerra Nacionalista Valenciana, RV-pve i Estat Valencià. EUPV i PCPV havíen ja anunciat que no assistirien per desacord amb la manifestació. La resta de partits van fer oïdes sordes a la proposta d'eixir al carrer en exigència de la Sobirania del Poble Valencià.

ENV, RV-pve i Estat Valencià, per tant, assumixen la convocatòria formal de la manifestació que tindrà lloc el diumenge 25 d'Abril, en la plaça del Mercat de València, a migdia, amb el únic lema: PER LA SOBIRANIA VALENCIANA!.

Les tres organitzacions acordaren el cartell de convocatòria de l'acte i en compliment del compromís adquirit la convocatòria d'una Assemblea de Persones i Representants d'Entitats Cíviques, que es realitzarà finalment dissabte 17, a les 12 de migdia, en la Societat Coral el Micalet de València.

Estat Valencià demana a tots els seus militants, simpatitzants i als valencianistes sobiranistes, en general, tensar les cordes per assegurar una bona manifestació.

En breu tindreu a la vostra disposició cartells de convocatòria. Els cartells a tot color els podreu demanar (200 cartells costen 90 euros més les despeses d'enviament, també vos els podem enviar en qüantitats menors i a preu proporcional). Com és costum, podeu baixar-vos l'arxiu i imprimir vosaltres mateixos els cartells per distribuir-los.