9.1.10

Estat Valencià exigix la retirada del decret llei del Consell que permet continuar la destrucció del Cabanyal

    ESTAT VALENCIÀ dóna ple suport a les accions de SALVEM EL CABANYAL en defensa de l’històric i popular barri mariner i exigix la inmediata paralització dels enderrocs, la retirada del decret llei elaborat amb urgència pel Consell de la Generalitat Valenciana, així com del pla que duu l’avinguda de Blasco Ibàñez fins la mar.

    El Secretariat Nacional d’Estat Valencià davant la guerra política que mantenen els governs valencià i espanyol a propòsit de la destrucció de l’històric barri mariner del Cabanyal i el Canyamelar, recorda davant l’opinió pública que els plans impulsats hui pel PP a través del govern municipal, encapçalat per l’alcaldesa Rita Barberà, i del govern de la Generalitat Valenciana, encapçalat pel president Camps, només són possibles perquè van ser impulsats ahir pel PSOE, hui encapçalat per Rodríguez Zapatero. Per tant, ambdós partits, PP i PSOE, són plenament responsables de la situació de degradació i destrucció de la població i del patrimoni històric i cultural del valencians.
    Exigim que l’afany destructor i especulador arribe a la seua fi impulsant un vertader i real procés de participació ciutadana, que fixe les bases per a una rehabilitació del Cabanyal i el Canyamelar que preserve la seua personalitat, el patrimoni cultural i històric que representa per a tots els valencians, i el benestar i la dignitat dels seus habitants.
    Exigim la retirada del decret llei elaborat amb urgència pel Consell de la Generalitat Valenciana i del pla que duu l’avinguda de Blasco Ibàñez fins la mar, paralitzant inmediatament qualsevol enderroc.
    En conseqüència, Estat Valencià dóna ple suport a les accions que puga convocar Salvem el Cabanyal en defensa del barri.

    Vixca València Lliure!