7.3.08

Joan Vicent Cuenca i Joan S. Sorribes, el dia 6 de març a la Universitat Politècnica de Gandia

Joan Vicent Cuenca i Joan S. Sorribes, candidats al Congrés i al Senat, per les demarcacions de València i Castelló, en les pròximes eleccions, participaren en una conferència i una xarrada-col·loqui a la Universitat Politècnica de Gandia, organitzada pel col·lectiu UTOPIA XXI, sota el títol: "Les tres ecologies" i "Les altres dos ecologies", respectivament.


Joan Vicent Cuenca i Joan S. Sorribes, candidats al Congrés i al Senat, per les demarcacions de València i Castelló, en les pròximes eleccions, participaren en una conferència i una xarrada-col·loqui a la Universitat Politècnica de Gandia, organitzada pel col·lectiu UTOPIA XXI, sota el títol: "Les tres ecologies" i "Les altres dos ecologies", respectivament. El futur està en les mans dels qui hui se s’adonen que no podem viure en un món que condemna 800 milions de persones en el món a morir de fam i altres 800 milions a sobreviure amb menys d’1 dòllar al dia”, explicava Joan Vicent Cuenca este matí. “L’ecologia social aplicada al nostre propi país ens empeny a exigir un espai propi, una identitat que siga respectada, una sobirania que ens permeta projectar-nos al futur, sobreviure i ser allò que som: valencians”, conclogué Joan S. Sorribes, coordinador nacional d’Estat Valencià.

Joan Vicent Cuenca i Joan S.Sorribes ahir a un col·loqui a la Universitat Politècnica de Gandia: “Hem d’iniciar un nou camí que ens porte a la Sobirania Valenciana i a una societat ecològica”.


Els cartells anunciadors dels dos actes anaven il·lustrats amb la imatge d'un bonobo, com a símbol d'una forma no violenta de resoldre els conflictes, que estos primats tenen a gala en la seua societat i cultura.