14.7.09

COMUNICAT D'ESTAT VALENCIÀ SOBRE EL NOU MODEL DE FINANÇAMENT AUTONÒMIC

“EL NOSTRE MODEL DE FINANÇAMENT ÉS EL D’HOLANDA O DINAMARCA, L’ESTAT VALENCIÀ I LA INDEPENDÈNCIA…, PERÒ MENTRE HO FEM POSSIBLE L’ÚNIC MODEL ASSUMIBLE ÉS EL DEL CONCERT ECONÒMIC DEL QUE JA GAUDIXEN BASCOS I NAVARRESOS, LA RESTA ÉS PIDOLAR ALMOINES”

El Secretariat Nacional d’Estat Valencià davant el model de finançament impulsat pel Govern espanyol, vol manifestar la ferma oposició a un model que implica un repartiment financer en què els valencians continuarem estant molt per baix de la mitjana estatal en quant a diners rebuts de l’Estat espanyol, però dels primers de la llista quant a pagar. D’això no es diu un sistema de repartiment just, ni racional, ni solidari, ni progressista, sinó la continuïtat de l’espoli al que estem sotmesos els valencians com a poble, un fet que implica greus dèficits per als serveis públics valencians i el benestar dels nostres conciutadans, d’especial incidència en els més desafavorits.
El nostre model de finançament és el d’Holanda o Dinamarca: l’Estat valencià, la sobirania, la independència, però mentre fem possible eixa situació, l’únic model assumible és el del Concert Econòmic, del que ja gaudixen bascos i navarressos. La resta és pidolar almoines.
Els valencians hem patit fins hui un model de finançament obra del PP en l’època d’Aznar, ara ens volen fer patir un nou model, el del PSOE de Zapatero, tant un com altre ens condemnen a perdre, a ser una mera colònia dels interessos espanyols i moneda de canvi del tàndem dinàstic PP-PSOE i dels seus vassalls-còmplices. La nostra conclusió és òbvia: eixa no és la partida que ens convé jugar als valencians, per tant: Bon vent i barca nova! Cap a la Sobirania Valenciana, cap a la República dels Valencians…, amb els espoliadors del PP i del PSOE, no tenim res a fer, ni res a guanyar, ni cap futur.