7.10.08

Estat Valencià se suma a les mobilitzacions del 7, 9 i 12 d’octubre

- Contra la Directiva de Retorn dels Inmigrants i contra la Jornada Laboral de 65 hores, contra les solucions del Gran Capital a la crisi: per una alternativa del poble treballador valencià

- Contra el model colonialista de la Constitució espanyola del 78: per la sobirania dels valencians i per la República Valenciana

- Contra la creixent violencia dels escamots feixistes i la connivència dels aparells estatals espanyols: ni un pas endarrera, plantem-los cara

Estat Valencià ha acordat sumar-se a a les diverses mobilitzacions valencianistes i d’esquerra convocades els dies 7, 9 i 12, que considerem diferents cares d’una sola lluita, la que compet als ciutadans valencians per recuperar les claus del seu futur per a construir una societat plenament democràtica, sobirana i socialment justa: per una República Valenciana.

La Jornada de 65 hores setmanals, la Directiva de Retorn dels Inmigrants i les solucions del sistema per a “socialitzar” els deutes, mantenint els guanys en les mans dels depredadors que han provocat l’actual crisi sistèmica, són retrocesos molt importants en drets socials dels treballadors i treballadores, dels menuts empresaris, dels professionals independents, dels pensionistes…, del poble treballador. Són mesures que se sumen al camí que ha emprés el sistema i l’oligarquia global que ens governa cap a la destrucció i la sagnia del planeta i de la Humanitat. Totes eixes mesures tenen una característica comuna: mantindre el poder económic fora de tota de tot control democràtic, més allà de la capacitat de decidir dels ciutadans.

La Constitució espanyola del 78 és la màxima garant jurídica, hereva de la dictadura franquista, que impedix hui el dret a decidir dels diferents pobles de l’Estat espanyol, que ens impedix als valencians l’exercici de la nostra sobirania política per construir un futur diferent al que ens imposen, que ens condemna any rere any al saqueig dels nostres recursos i riqueses. Tot plegat, l’entramat de l’Estat espanyol té una característica comuna: impedir als ciutadans el real control democràtic del seu futur i de la societat.

La creixent escalada de les accions d’escamots feixistes contra persones i organitzacions democràtiques i la clara connivència dels aparells de l’Estat espanyol, són l’advertència que el camí de la repressió violenta contra la lluita popular pot anar encara més allà, reeditant falses controvèrsies i impedint la convivència pacífica, és la seua manera de dir-nos: si no ho fem per les bones, ho farem per les braves.

Per tot això, Estat Valencià crida a sumar-se a les mobilitzacions i accions convocades per als dies 7, 9 i 12 d’octubre.

València, independència! Valencians, sobirania!

Visca la República Valenciana!

La crisi que la paguen els rics!

Parem el feixisme!

Guanyem la democràcia!