13.9.07

Estat Valencià exigix mesures per impedir les actuacions violentes dels grups feixistes al País Valencià

Davant el seguit d'accions violentes realitzades en els darrers mesos per grups feixistes contra ciutadans i entitats democràtiques valencianes, Estat Valencià exigix mesures a les administracions per impedir les actuacions violentes dels grups feixistes al País Valencià, la inmediata il·legalització d'aquelles formacions d'extremadreta que impulsen, realitzen o donen suport a actes violents, i la posada a disposició judicial d'aquells que han atemptat.
Estat Valencià expressa la seua preocupació davant l'escalada de violència feixista i davant de la reorganització i coordinació de l'ultradreta a València, una realitat preocupant per a tots els demòcrates i d'imprevisibles conseqüències en el futur. Mostrem la nostra preocupació davant les informacions que assenyalen una interconnexió cada vegada més concreta entre les diferents faccions feixistes, que es podrien trobar darrere també d'una política de "posar en la diana" determinades persones del valencianisme i l'esquerra valenciana.
Estat Valencià denuncia la impunitat amb que es mouen els grups feixistes al País Valencià, com en el cas de la manifestació convocada per al 15 de setembre a Xàtiva per la plataforma d'ultradreta en què milita l'assassí de Guillem Agulló. Exigim de les autoritats que impedisquen la celebració de dit acte, així com que es prenguen totes les mesures necessàries per il·legalitzar eixe partit, i tota la resta de grups feixistes.